
VČELÍ DAR,
POCTIVÁ PRÁCE
A VÝJIMEČNÁ CHUŤ


NAŠE PILNÉ VIGORKY
Přes 80 včelstev pod Hřebečským vrchem nám umožňuje vyrobit více než 8000 litrů vyhlášené medoviny ročně.


TRADIČNÍ ŘEMESLO
Věci děláme postaru.
Základem je šetrné včelaření a původní receptury. Lahodná chuť vzniká za pomoci vinných kvasinek a
6týdenního kvašení.


OBJEVTE NOVÉ CHUTĚ
Chloubou našich originálních medovin je vyváženost chutí, které na sebe příjemně navazují a tvoří jedinečný chuťový zážitek.



Sladkost
Hořkost
Tradiční
Aroma a chuť medoviny v té nejčistší podobě. Bez bylin a koření.
Přírodní chuť propolisu a včelího vosku vzniká louhováním celých medových pláství.
Knížecí
Lahodná kombinace chmelu a medu podtržená hřebíčkem.
Příjemná chuť knížecí medoviny nejlépe vynikne po ohřátí.

Oblíbená

MLS Pardubického kraje 2019
Sladkost
Hořkost





Znamenitá
Klášterní
Vyvážená chuť medu a znamenitého puškvorce vyladěná meduňkou.
Unikátní kombinace oblíbená u zkušených znalců dobrého alkoholu.
Sladkost
Hořkost
Staročeská
Vytříbené spojení chutí pomerančové kůry, skořice, pelyňku a kardamomu působí až perníkově.
Staročeská je váš nejoblíbenější tekutý dezert a výborně se hodí také na pečení.

Sladkost
Hořkost

Ořechová
Ojedinělá kombinace hořkého ořechu a sladkého medu.
Zelené vlašské ořechy sbíráme v mléčné zralosti před svatou Annou a pro podtržení ořechové chuti přidáváme badyán a hřebíček.
Sladkost
Hořkost
Bylinná hořká
Medovina nejvýraznějšího charakteru v sobě snoubí celkem 21 bylin, které tvoří znamenitou
sladkohořkou chuť.
Kořen hořce, pelyněk a puškvorec jsou vyváženy jemností máty, meduňky a levandule.


Regionální potravina Pardubického kraje
Sladkost
Hořkost



Mandlová
Medovina oblíbená v časech vánočních trhů a pohodové atmosféry.
Aroma a chuť mandlí je příjemně pikantní a dodává medovině sváteční osobnost.
Sladkost
Hořkost
Skořicová
Louhování skořicové kůry v medovině zanechalo nezaměnitelnou chuť, kterou jsme nechali bez dalších bylin.
Medový nápoj milovníků skořice, vhodný ke sladkému mlsání nebo i pod maso na vaření.

Sladkost
Hořkost

SPECIÁLY
Objevte vzácnější láhve z naší dílny
Limitované edice medovin s chuťovými vlastnostmi, které nevznikají každý rok.


Víte, že...
Přírodní medoviny bez chemických přídavků mění své barevné a chuťové vlastnosti s každým rokem stejně jako ročníky dobrého vína?
Protože používáme jenom vodu a med vlastních včel, má naše medovina každý rok své nové osobité kouzlo. Naše recepty jsou stále stejné, to jenom med se nám mění pod včelami.

Příběh inspirativní chuti
Jedny z těch nejlepších alkoholických nápojů pro vás připravujeme již tři generace.
Pivo a medovina nám jdou nejlépe. Čas od času ale představíme i netradiční novinky nebo inovativní kombinace našich produktů.
Tajemství naší jemné originální chuti je výsledkem poctivé řemeslné práce, původních receptur, pečlivě vybraných bylin a především prvotřídní kvality medu našich vlastních včel.
Jsme rodinná firma a od roku 2002 jsme pro vás připravili již 11 originálních medovin a v pivovaru Podlesí také přes 10 druhů piv. Další oblíbený nápoj z naší dílny je keltská Korma (kombinace medoviny a piva) a také novinka Mudu. Jde o prvotřídní medovinu kombinovanou s exotickým plodem yuzu.


Podívejte se k nám s Toulavou kamerou
NAŠI MEDOVINU OCENILI
Prvotřídní kvalita našich medovin obstála u odborné poroty a získala řadu ocenění.



S chutí vybírejte a ochutnejte