Recepty


Medovinové mojito

Datum konání: 7. 5. 2018

Hřebečská medovina a mojito

Blíží se teplé letní dny a tak vám sem dáváme návod na osvěžující variantu klasického mojita - medové mojito s Hřebečskou medovinou:

Více

Publikováno 7. 5. 2018 19:26
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář

Honey Maker Dry Mead

Datum konání: 23. 6. 2017

Tradiční medovina je docela všestranná, pokud jde o výrobu solidního koktejlu. Koktejl HoneyMaker Dry Mead má ovocný profil s výraznými citrusovými tóny.

Více

Publikováno 23. 6. 2017 23:47
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář

Čokoláda z medoviny

Datum konání: 10. 4. 2017

hřebečská medovina - recept

Více

Publikováno 10. 4. 2017 17:56
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář

Horká medovina

Datum konání: 12. 12. 2016

horká medovina

Ty nejlepší recepty jsou většinou ty nejjednodušší. platí to i o horké medovině. V chladném počasí přijde velice vhod teplá medovina, přičemž ideální teplota je 55°C. Jakmile se vám podaří připřípravě ohřát medovinu nad 60°C tak za prvé zpění a za druhé výrazně poklesnou její chu´tové vlastnosti!

Více

Publikováno 12. 12. 2016 22:00
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář