Čokoláda z medoviny



Datum konání:
10.4.2017

Čokoláda z medoviny

Budeme potřebovat:

  • hřebečská medovina - recept na medovou čokoláduvelký panák medoviny
  • 2 vanilkové lusky
  • 1,5 deci smetany (alespoň 12%)
  • 100 g hořké čokolády
  • na ozdobu čokoládové hobliny

    Čokoládu najemno nastrouháme nebo nasekáme, lusky vanilky podélně rozřízneme a spolu se smetanou vložíme do kastrůlku. Směs prošleháváme tak dlouho, dokud není čokoláda dobře rozpuštěná a napěněná.

    Do hrníčku nalijeme medovinu, doplníme horkou čokoládou a povrch lahodného nápoje ozdobíme čokoládovými hoblinami

Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat my a to pro možnost vám odpovědět. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů.