Honey Maker Dry Mead



Datum konání:
23.6.2017

Honey Maker Dry Mead

Tradiční medovina je docela všestranná, pokud jde o výrobu solidního koktejlu. Koktejl Honey Maker Dry Mead má ovocný profil s výraznými citrusovými tóny.

Tento koktejl je jedním z nejoblíbenějších medovinových koktejlů, které se ve světě dělají. Je to kysané, sladké a bláznivé, jak píše originální receptura...

Ingredience:

1 díl ginu
1,5 dílu Tradiční Hřebečské medoviny (ve světě se uvádí "Dry Traditional Mead", což se přesně trefuje....)
Šťáva z 1/2 citrónu
1/2 dílu koncentrované šťávy (ideálně citrusové)
1/2 dílu Gran Gala Liqueur, postačí i slušné běžné Brandy

A vlastní příprava? Jednoduchá - nejdříve vše smíchat, zahřát (ne převařit!!!), míchat, nechat vychladnout a podávat s plátkem citronu, pro nadšence sladkých koktejlů s plátkem pomeranče. Pro slabší povahy a v horkých dnech doporučujeme přdat 1 - 2 díly vody....

Honey Maker Dry Mead

A protože je venku kolem 30 stupňů ve stínu, jdu si tu tradiční Hřebečskou medovinu vycucnout ze sudu a namíchat podle receptu. Možná zkusím i s kousky ledu.....


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář