Medovinové mojito



Datum konání:
7.5.2018

Medovinové mojito

Blíží se teplé letní dny a tak vám sem dáváme návod na osvěžující variantu klasického mojita - medové mojito s Hřebečskou medovinou:

Ingredience:

limetka nebo limetková šťáva
svazek máty - na jednu sklenici kolem 8 lístků
bílý rum podle chuti
Hřebečská medovina - Bylinná hořká
led
sodovka

Do sklenice dáme nakrájenou limetku (případně limetkovou šťávu), 8 lístků máty a místo klasického třtinového cukru (nejsme přeci na Kubě) použijeme vítěze regionální potraviny Pardubického kraje za rok 2017 - Hřebečskou medovinu Bylinnou hořkou, cca přiměřeně :-) Lehce podrtíme, respektive lehce zamícháme. Sklenici naplníme ledem, nalijeme bílý rum a dolijeme sodovkou. Mňam.

mojito + Hřebešská medovina


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat my a to pro možnost vám odpovědět. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů.